EVENTS van
A tot ZA tot Z

Bruisend van ideeën en creativiteit met een stevige basis door jarenlange ervaring.

Een gepersonaliseerde aanpak, afgestemd op uw wensen en budget. Wij staan garant voor de organisatie van uw evenement van A tot Z, met franjes maar zonder ‘loose ends’. Het evenement is aan u, de organisatie aan ons.

Client events

Client events

Samen met uw klanten een geslaagde avond doorbrengen zorgt zeker en vast voor een positieve vibe! Maar hoe?
Je beseft dat ze ‘alles al gezien hebben’ … Midnightcoffee bekijkt het vanuit een andere invalshoek en kan uw boodschap op een originele & creatieve manier vertalen naar een krachtig concept.  We weven dit concept als rode, gele of ‘groene draad met blauwe stippen’ doorheen het volledige eventverhaal.
U zorgt voor uw klanten terwijl wij de organisatorische touwtjes stevig in handen houden.

> Bekijk projecten
Incentive travel

Incentive travel

Zoek je die speciale bestemming om je personeel of klanten te bedanken, te verrassen of te motiveren? Het midnightcoffee team weet ze te vinden. Vraag het ons, 'we sense up your event' met een originele invulling geïnspireerd door de wereld rondom ons. 

> Bekijk projecten
Staff parties

Staff parties

Een reden om iets te vieren binnen het bedrijf? Op zoek naar een originele locatie, een creatief thema en leuke invalshoeken om een geslaagd personeelsfeest te organiseren? Midnightcoffee werkt dit volledig voor u uit en coördineert alles zodat u zich gast mag voelen op uw eigen event!

> Bekijk projecten
Congresses

Congresses

Het bedrijfsleven geeft zo dikwijls aanleiding om te vergaderen... voor een goede reden hoeft u niet ver te zoeken; voor een perfecte organisatie evenmin. We hebben de kennis, de ervaring én de creativiteit maar vooral: we doen het graag! Midnightcoffee weet u het juiste kader te bieden om uw congres of seminarie op te luisteren.

> Bekijk projecten
Product launches

Product launches

Geef uw product of dienst de lancering die het verdient. Wij plaatsen het voor u in de juiste spotlight en zorgen dat de lancering van uw product een succes wordt. 

> Bekijk projecten
Teambuildings

Teambuildings

Midnightcoffee zoekt de geschikte formule om het teamgevoel van uw medewerkers te versterken om zo de vooropgestelde doelen te bereiken. Voor wie alleen het beste goed genoeg is!

> Bekijk projecten
Graphic & logo design

Graphic & logo design

Kippenvel is onze startmotor. Wij gaan voor niet minder dan gefundeerde conceptuele ideeën met een frisse visuele insteek. Uw boodschap kan in een mum van tijd naadloos vertaald worden in een event movie of presentatie. Ons grafisch team tovert de mooiste ontwerpen in de look & feel van uw bedrijf. “Less is more” is onze huisgeest. Ontwerpen in functie van uw event is een proces dat we steeds sàmen doorfietsen. De visie van uw bedrijf nemen we onder de loep zodat u met de nodige punch visueel én inhoudelijk kunt stralen tijdens uw event. Tot slot hebben we een stevige pen. Eentje die schrijven kan in alle kleuren van de regenboog én immer met de puntjes op de i.

> Bekijk projecten

Op de hoogte blijven?

Vul hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte van onze nieuwigheden.